ATHENS DEMOCRACY FORUM Ή ATHENS OLΙGARCHY FORUM;

    To ATHENS DEMOCRACY FORUM , το οποίο πραγματοποιείται  στην Αθήνα από τις 13 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2016 με αφορμή την παγκόσμια ημέρα δημοκρατίας στις 15 Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται από τους New York Times, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, το Ταμείο για τη Δημοκρατία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και την εφημερίδα Καθημερινή.
    Κατά την διάρκειά του οι επίσημοι προσκεκλημένοι και ομιλητές θα μοιραστούν υπέροχες εικόνες και εμπειρίες. θα πηγαινοέρχονται από το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" στο Μέγαρο Μουσικής, στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στην Στοά του Αττάλου, στο Μουσείο της Ακρόπολης και στην Αρχαία Αγορά. Θα ταξιδέψουν μέχρι το πολυτελές Costa Navarino και θα επισκεφθούν το παλάτι του Νέστορα στην Πύλο. Θα απολαύσουν υπέροχα δείπνα, coctail  μετά μουσικής και γεύματα με θέα στην Ακρόπολη. 
   Σύμφωνα με την ατζέντα του Forum, οι ομιλητές θα μιλήσουν για το ζήτημα της μετανάστευσης και των προσφύγων, για την απειλή της τρομοκρατίας, για την σχέση θρησκείας και φιλελευθερισμού , για την οικονομία. 
Για ένα πράγμα μόνο δεν θα μιλήσουν: Για την δημοκρατία. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ

Οι παράγοντες που διαμόρφωσαν την πολιτειακή οργάνωση και τα Συντάγματα ...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2023