ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

  Την περασμένη Κυριακή  ένας  28χρονος ειδικός φρουρός, παρέσυρε με την ιδιωτική μηχανή του ηλικιωμένη γυναίκα ηλικίας περίπου 70 ετών, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τη ζωή της.
   Ο ειδικός φρουρός δεν άντεξε να ζει με τις συνέπειες της  πράξης του. Λίγο αργότερα έβγαλε το υπηρεσιακό του περίστροφο και αυτοκτόνησε. 
 Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου βασισμένα σε μαρτυρίες συναδέλφων του, επρόκειτο "για ένα υπόδειγμα συναδέλφου, ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας, ηθικός, προσεκτικός, εργατικός αλλά και ευαίσθητος." 
   Για εκείνους που αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών τους η ζωή πολλές φορές είναι σκληρή. Απεναντίας, για τους ανθρώπους - παχύδερμα που δεν έχουν αισθάνονται ευθύνη όσα δεινά και εάν προξενήσουν στους συνανθρώπους τους, η ζωή είναι εύκολη και εναπόκειται μόνο στον  νόμο να τους οδηγήσει σε λογοδοσία. 
   Τις μέρες αυτές των Χριστουγέννων , όταν άλλοι θα γιορτάζουν, οι οικογένειες της ηλικιωμένης γυναίκας έχασε τη ζωή της και του 28χρονου ειδικού φρουρού που αυτοκτόνησε μη μπορώντας να δεχθεί το κακό που προξένησε θα πενθούν. Καλό κουράγιο στους οικείους τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ

Οι παράγοντες που διαμόρφωσαν την πολιτειακή οργάνωση και τα Συντάγματα ...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2023