ΟΙ ΦΑΛΤΣΟΙ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


     Ο Άγιος Παντελεήμονας είναι το βασίλειο της εγκληματικότητας Αφγανών και Πακιστανών λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.
      Οι Αφγανοί, οι Πακιστανοί και οι λοιποί παράνομοι μετανάστες πριν από δέκα χρόνια ήταν λίγοι και φοβισμένοι, διότι φοβούντο τους νόμους της χώρας. Σήμερα όμως είναι πολλοί και η μακρόχρονη παραμονή τους τούς δίδαξε ότι στην Ελλάδα οι νόμοι δεν έχουν μεγάλη σημασία.Έτσι, ο αρχικός φόβος απέναντι στην άγνωστη για τους ίδιους ελληνική έννομη τάξη μετατράπηκε σε θράσος, ασυδοσία και εγκληματικότητα.  
      Οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής, μικρή μειοψηφία πλέον, στην αρχή κρύφτηκαν στα σπίτια τους. Σιγά -σιγά όμως αντέδρασαν ζητώντας από την πολιτική εξουσία το αυτονόητο, ήτοι να διαφυλάττει στοιχειωδώς την ζωή, την υγεία, την προσωπική ασφάλεια και την περιουσία τους.
       Το κράτος (δήμος , περιφέρεια, κυβέρνηση, αστυνομία, δημόσια διοίκηση) βεβαίως, ουδέν έπραξε και ο Άγιος Παντελεήμονας παραμένει υπό την εξουσία των λαθρομεταναστών, οι οποίοι πωλούν ναρκωτικά στην πλατεία και στην παιδική χαρά, ληστεύουν, βιάζουν, εκπορνεύονται και αλληλοσκοτώνονται.  
        Σαν να μην έφθανε η πλήρης ανυπαρξία του κράτους στην επιβολή του νόμου, εκείνοι οι οποίοι ευθύνονται για αυτή την άθλια κατάσταση, αντί να αναγνωρίσουν το πρόβλημα, υβρίζουν και προσβάλλουν όσους διαμαρτύρονται κατηγορώντας τους ως ρατσιστές!
        Χθες το βράδυ στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα έγινε μία συναυλία κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.  Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: "Όποιος διαμαρτύρεται για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών στον Άγ. Παντελεήμονα είναι ρατσιστής! " Μέσα στην εκκλησία όπου τραγουδούσε ο Γιώργος Νταλάρας, βρίσκονταν  η  σύζυγος του τραγουδιστή υφυπουργός εργασίας αρμόδια για θέματα μετανάστευσης, η υπουργός παιδείας, καλοντυμένες εκπρόσωποι κομμάτων της βουλής και γενικώς οι εκπρόσωποι όλων των φορέων , οι οποίοι οδήγησαν με την ανικανότητα και την αδιαφορία τους την συνοικία αυτή στο έλεος της παρανομίας και της εγκληματικότητας. Εντός του ναού ήταν επίσης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αλλά αυτός ,ούτως ή άλλως, έχει το τεκμήριο του ανεύθυνου, αφού το άρ. 49 του Συντάγματος ορίζει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ευθύνεται για πράξεις που έχει ενεργήσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
      Έξω από την εκκλησία ήταν μία άλλη εικόνα. Εκεί βρίσκονταν τα ΜΑΤ και, πιο πέρα,  αγανακτισμένοι κάτοικοι, λαθρομετανάστες, ακροδεξιοί της Χρυσής Αυγής, πόρνες και ο,τιδήποτε άλλο συνθέτει το υπέροχο παζλ αυτής της περιοχής. 
       Μετά το τέλος της συναυλίας ουδείς εκ των επισήμων, ούτε ο λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας, ούτε ο καλός χριστιανός αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, επιχείρησε να περπατήσει έστω και για ένα λεπτό στους δρόμους του Αγίου Παντελεήμονα προκειμένου να δώσει το καλό παράδειγμα της πολιτισμένης και ειρηνικής συνύπαρξης Ελλήνων και μεταναστών. Όλοι έκαναν δηλώσεις κατά του ρατσισμού στην περιοχή, προσβάλλοντας για μία ακόμη φορά την ελληνική μειονότητα του αγ. Παντελεήμονα και, κατόπιν, έφυγαν αμέσως με τις πολυτελείς λιμουζίνες τους για τις κατοικίες τους, ως επί το πλείστον στο Κολωνάκι και στα βόρεια προάστεια.
      Ο κόσμος τους αποδοκίμασε, αλλά αυτή την φορά συγκρατήθηκε και δεν τους πέταξε  γιαούρτια όπως είχε πράξει πριν  1 μήνα περίπου με τον Αλέκο Αλαβάνο.
     Τι να περιμένει κανείς από ρατσιστές !
     

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ

Οι παράγοντες που διαμόρφωσαν την πολιτειακή οργάνωση και τα Συντάγματα ...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2023